Corona

Beste klant, leverancier, partner,

Moeilijke tijden vergen moedige beslissingen.

De Nationale Veiligheidsraad heeft op woensdag 17 maart 2020 besloten de bestaande anti-coronamaatregelen aanzienlijk te verscherpen.

Voor veel bedrijven en leveranciers die betrokken zijn bij het dagelijks reilen en zeilen van de bouwsector betekent dit dat – opdat er zou kunnen verder gewerkt worden -  de principes van social distancing nauwgezet moeten gerespecteerd worden.

Deze regel geldt zowel voor de uitvoering van de werkzaamheden als voor het  georganiseerde vervoer.

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat wij onze werken vanaf komende maandag, 23/03/2020, niet meer kunnen verderzetten en wel om volgende redenen :

  • Aannemers van werken voorafgaand aan de vloerisolatie en de chapewerken (zoals o.a. elektriciens e.d.) zijn op vandaag reeds gestopt met hun werkzaamheden.
  • Leveranciers sluiten omdat ze niet aan de anticoronamaatregelen kunnen voldoen waardoor wij geen zand, beton of andere grondstoffen meer kunnen verkrijgen.
  • Wij stellen ook vast dat we tijdens de uitvoering van de werken moeilijk kunnen voldoen aan het principe van social distancing.

U zal dan ook begrijpen dat wij ons genoodzaakt zien om omwille van overmacht de werkzaamheden op uw werf al zeker tot 05/04/2020 op te schorten.

Indien nodig kunnen wij voor uw werf een schrijven opstellen omtrent de opschorting van de werken door ons, dit in functie van uw contractuele opleveringstermijnen of andere clausules.

Daarenboven vinden we het nog belangrijker dat we onze medewerkers, maar ook u als klant, leverancier of partner, zo veel als mogelijk kunnen afschermen van mogelijke blootstelling aan het virus, dit zowel in individueel belang als in het belang van het gezin en familie.

We wensen al wie van dichtbij geconfronteerd wordt, of zal worden, met het coronavirus veel sterkte en beterschap.

Alvast bedankt voor uw begrip en wij hopen samen met u dat wij zo snel als mogelijk onze werkzaamheden mogen hervatten.

In tussentijd zullen wijzelf verder werken om u na deze crisis nog beter en performanter te kunnen bedienen, immers: Never waste a good crisis!

Wij blijven gedurende de opschorting van de werken dus ook bereikbaar via de gekende kanalen.

 

Hoogachtend,

Benjamin Talpe & Jonas Vanthuyne

Zaakvoerders