Nivolo is gespecialiseerd in het plaatsen van vloerisolatie – akoestisch en thermisch - en cementgebonden dekvloeren voor bouwbedrijven, vloerders, architecten en particulieren. Dankzij ons uitgebreid aanbod – gespoten PUR, EPS-isolatiemortel, schuimbeton als uitvullaag of als hellingsbeton op platte daken, PUR-platen en chape – en onze expertise hebben wij voor elke situatie en elk project de oplossing in huis.


Om ons team te versterken zijn we DRINGEND op zoek naar een PLANNER (m/v) :
Ben jij energiek, heb jij commerciële feeling en werk je graag in team? Deel jij onze passie voor de bouwsector? Lees snel verder en solliciteer meteen! Wie weet word jij onze nieuwe collega.

Profiel

▪ Je communiceert vlot, je denkt zowel klant- als oplossingsgericht en verstaat de kunst om de klant goed te adviseren en oplossingen voor hem/haar uit te werken inzake planning.

▪ Je bent een echte team player.

▪ Je hebt bij voorkeur al enige ervaring als planner in de bouwsector.

▪ Je hebt een goed technisch inzicht en je kan een bouwplan, meetstaat en lastenboek interpreteren /analyseren.

▪ Je handelt spontaan in de belangen van het bedrijf en houdt hierbij rekening met de visie en cultuur.

▪ Je kan uitstekend overweg met Excel, Outlook en andere courante MS Office pakketten.

▪ Je bent leergierig, stressbestendig en spant je in om een nieuwe materie snel onder de knie te krijgen.

▪ Je bent flexibel en onmiddellijk inzetbaar.

▪ Je spreekt Nederlands en bij voorkeur ook een mondje Frans en Engels.

Wat bieden we je?

▪ Je komt terecht in een jong en gedreven no-nonsense bedrijf waar kwaliteit, organisatie en samenwerking centraal staan. We zijn fier op onze manier van aanpak, goede opvolging en correcte uitvoering.
▪ We garanderen je een fijne werkomgeving en een team van uiterst sympathieke collega’s.
▪ Jouw inzet wordt beloond met een zeer competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een interessant verlofstelsel.

Functie

Je coördineert samen met de collega’s de logistieke flow van het bedrijf en streeft mee naar het optimaal inzetten van de verschillende ploegen. Na een interne opleiding word jij het eerste aanspreekpunt van onze planningsdienst. Je legt in samenspraak met de klant en uw collega’s de planning voor de uit te voeren werken vast, je behartigt hierbij steeds de wensen van de klant.

Zin om bij ons aan de slag te gaan?
Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx.