Onze realisaties

filter

Alles

Woningen

Projecten

Chape

Pur-isolatie

EPS-Mortel

Schuimbeton

Hellingsbeton

Akoestische isolatie

Anhydriet vloeichape

Cotton Factory is een gebouw die bestaat uit in totaal 8 verschillende business units en gebaseerd is op het idee van plug & play.

De stadsvernieuwing Oude Dokken te Gent omvat een basisschool, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en een wijksporthal.

In Deinze bouwt Vandenbussche een nieuwbouw meergezinswoning 'Villa Neerleie' met 27 appartementen, gelijkvloerse kantoorruimte en ondergrondse parkeergarage na afbraak van de bestaande woning.

Residentie Pur Sang ligt in het hartje van Waregem. Bouwheer Senior homes boog zich over het ontwerp van deze luxe assistentiewoningen voor senioren, met een stevige inzet op comfort, zorg, rust en bereikbaarheid.

Wonen aan het kasteelpark Blauwhuis

Blauwpoorte I en Blauwpoorte II telt met blok één 9 appartementen. Blok 2 bestaat uit 11 appartementen, telkens met 2 of 3 slaapkamers, mét ruim, zuid gericht terras. Blauwpoorte III heeft 16 appartementen met 1 of 2 slaapkamers.

In het centrum van Oostende, vlakbij het strand en de vernieuwde James Ensorgallerij krijgt een architecturaal pareltje vorm.

Het gebouw omvat 17 appartementen & 3 handelspanden, en is gebouwd met alle hedendaags comfort.

Beeldmateriaal @easycopters (Home Easycopters)

Het project Princess omvat een brede mix aan leef- & woon mogelijkheden, waaronder appartementen, woningen en assistentieflats. De residenties langs de Kapelstraat en de Kouterweg zijn reeds bewoond. Hier zijn nog enkele instapklare penthouses beschikbaar.